Welzijnspraktijk de Esch

Voeding | Preventie | Training

Stel je vraag
aan Anita
KLIK HIER !
Of meld je aan voor
mijn nieuwsbrief:


AGENDA »
BOEK NU ! »

Testimonial Anita Kornman

Mijn bewegingsvrijheid terug!

Hoe is het gekomen

In april 2010 kwam mijn man met een folder over de Weightloss Challence. Ik wist dat ik moest gaan beginnen met lijnen, maar de stap om te beginnen was heel erg groot. Elke maandag ging ik lijnen en elke maandagmiddag was ik weer gestopt. Een maagbandje, een operatie, alles is de revue gepasseerd maar ik durfde niet en tegelijkertijd was ik erg ongelukkig. Ik raakte sociaal geïsoleerd. Iedere dag een beetje meer. Want ik schaamde me voor mijn lichaam en ik kon geen 5 minuten meer lopen. Ik verzon smoesjes om maar niet mee te hoeven, zodat mijn vrienden en familie mijn situatie niet door zouden hebben.

En toen was geluk opeens heel gewoon!

Ik heb mezelf aangemeld en daar ben ik nu erg blij mee. Ik was snoepverslaafd en wist dat ik een programma nodig had met begeleiding in eten en sporten met een coach die me door dik en dun zou steunen. Dat heb ik gevonden.
Ik heb veel geleerd over hoe het lichaam werkt en wat ik moet doen om het gezond te maken en te houden. Ik heb de ondersteuning van de coach met beide handen aangepak met de gedachten het is nu of nooit. Hij adviseerde om een ontbijtprogramma te gebruiken. Herbalife, ik kende dat al van jaren geleden, dus daar twijfelde ik. Maar ik ben toch gestart want nu had ik iemand om op te leunen. De voedingsmiddelen en de begeleiding betekende de doorbraak in mijn lange dikke en vaak op dit gebied verdrietige leven. Mijn knop is definitief om!

Mijn resultaten zijn zeer goed. In een periode van 12 maanden ben ik 21 kilo afgeslankt en langzaam maar zeker slankt mijn lichaam verder af. Nu ik ben afgeslankt en meer ben gaan bewegen heb ik mijn bewegingsvrijheid terug gekregen. Ik kan weer drie keer in de week in de sportschool trainen en twee uur achter elkaar fietsen en mijn sociaal leven is veel sterker geworden. Ik heb power gekregen en voel me gelukkig. 

Ik geloofde dat nooit tot ik nu mijn eigen resultaten zie en ervaar. Het mooie is dat de verandering van leefstijl gewoon aan het worden is. Ik ben echt veel meer in balans!

Omdat ik mijn geluk en opgedane kennis wel wil uitschreeuwen en delen, ben ik samen met andere vrouwen gestart met Welzijnspraktijk de Esch en ik ben me gaan specialiseren op voeding en leefstijl van vrouwen die hetzelfde meemaken. Die eigenlijk net zoals ik het opgegeven hebben om nog verder te lijnen. Die net als ik veel frustratie en verdriet ervan hebben.  Met mijn ervaring, de kennis die ik heb opgedaan in de praktijk en in mijn opleiding gewichtsbeheersing kan ik anderen heel goed coachen. Mijn jarenlange coaching ervaring komt erbij goed van pas.  

Mag ik je helpen? Want ik weet het zeker; als ik het kan, kan jij het ook!

Anita-Kornman

Aantal Reacties: 0

Reageren ?Plaats een reactie! (s.v.p. maximaal 600 woorden)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Mail mij als anderen ook een reactie plaatsen.