Welzijnspraktijk de Esch

Voeding | Preventie | Training

Stel je vraag
aan Anita
KLIK HIER !
Of meld je aan voor
mijn nieuwsbrief:


AGENDA »
BOEK NU ! »

De Esch, Onze werkwijze

Welzijnspraktijk de Esch biedt je totale lichamelijke balans! 

In Welzijnspraktijk de Esch komt de passie van vijf vrouwen bij elkaar.  Samen ondersteunen wij en bieden wij behandelingen aan voor vrouwen die een gezonde levensstijl willen bereiken. Gewoon omdat wij ons vak leuk vinden en ieder onafhankelijk van elkaar andere vrouwen willen ondersteunen om zichzelf fijn te voelen.

Van gezonde voeding waardoor je beter in balans komt, ontspanning van het lichaam met diverse vormen van massage tot en met voetbehandelingen en body treatment.

We zijn er voor je!  

We hebben een breed scala aan diensten

  • Voedingsondersteuning
  • Massages
  • Pedicure behandeling 
  • Manicure behandeling
  • Reiki behandelingen

Iedere vrouw van onze praktijk is gespecialiseerd op haar eigen terrein.  

Welzijns coaches

De welzijnscoaches zijn Anita Kornman en Helma van Veen. Beide zijn gespecialiseerd in het begeleiden van klanten en bieden supplementen aan waarmee de gezondheid makkelijk ondersteund wordt. 

Anita  is een vrouw die al 40 jaar in het welzijnswerk zit en nu dat werk inzet om vrouwen meer power te geven. Ze coacht mensen  die aan zichzelf willen werken. Met problemen die zij ervaren maar ook om te helpen tot bewuste keuzes te komen. Ze helpt je zo dat jij tot een besluit komt voor jezelf. Daarnaast kan ze een gedegen advies geven voor het juiste gebruik van supplementen.

Ieder lichaam heeft de ondersteuning nodig van supplementen omdat onze omgeving veel toxische stoffen heeft die onze lichamen snel verouderen. Dat heet oxidatieve stress.  Maar er is een oplossing voor. Vraag Anita naar deze oplossing. 06-11886979

Helma is een spiritueel  voedingscoach. 

Zij helpt door persoonlijke begeleiding, aangevuld met spirituele behandelingen en het organiseren van sport uren. 

 

Sfeer

Samen sterk is de sfeer die we uitstralen. We zijn aardig, ondersteunend en we zijn vooral praktisch in onze aanpak. We zijn er om jou te helpen. Bij ons vindt je geen oordeel. Je bent altijd oké. Maar de doelen die je voor jezelf stelt zijn leidend, voor jou en voor ons. We zetten onze vrouwen power in en jij behaald je doel!

Aanvullend

We zijn ervan bewust dat het in onze maatschappij steeds lastiger is om gezonde keuzes te maken. Reclames en mediacampagnes vertellen niet altijd de hele waarheid en veel mensen zien door de bomen het bos niet meer. Wij als welzijnscoaches maken je bewust van wat gezonde voeding is en wat de invloed hiervan is op je lichaam en helpen je om de omslag te maken, zodat jij kiest wat je wilt.  

De voedingscoaches:

Anita Kornman en Helma van Veen  

 

Anita-en-Helma

Aantal Reacties: 0

Reageren ?Plaats een reactie! (s.v.p. maximaal 600 woorden)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Mail mij als anderen ook een reactie plaatsen.