De 10 meest bekende redenen om (nog) niet te starten!

Tja een negatief opgestelde blog. Vervelend hé. “De 10 meest bekende redenen om nog niet te starten met een gezonde leefstijl”.  

Wees gerust hoor dat doe ik niet om je te pesten. Ik doe het om je te helpen, om je te wijzen op het feit dat jij ook misschien wat redenen hebt om (nog) niet te starten terwijl het juist zo belangrijk is om wel te werken aan een gezonde leefstijl. Om af te slanken als dat nodig is of om veel energie te hebben. Juist voor jou als vrouw!

Want wij vrouwen sluiten onszelf vaak uit. Vaak is het gezin of het werk belangrijker, dus als je dit leest zal je er vermoedelijk wel een paar redenen van herkennen.
Er rusten ook veel taken op vrouwen dat is een feit. Maar je weet vaak diep in je hart wel dat de reden die jij hebt niet de ware reden is. Het is mogelijk toch moeilijk om voor jezelf te zorgen en je ertoe te zetten. 

Maar besef wel dat wij vrouwen tot veel in staat zijn dat de maatschappij eigenlijk op ons draait. Dus daarom is het juist belangrijk om voor jezelf kiezen en te zorgen. Denk je eens in, wat zou er gebeuren met je werk of je gezin als jouw energie niet goed is of qua voeding niet in balans bent.  Ja? ………………………

 

Lees de redenen eens door en stel jezelf daarna de vragen die eronder staan. 

De 10 redenen

 1. Ik kan het nu niet hoor, ik heb het te druk op dit moment.
 2. Ik wil wel, maar dan moet ik wat anders koken voor mezelf dan mijn gezin, daar heb ik geen zin in.
 3. Het is goed zo de dokter heeft nog niet gezegd dat het moet.
 4. Mijn maandelijkse periode is nu, dan kan ik maar beter volgende maand beginnen.
 5. Ik heb al zoveel diëten gehad en niets helpt.
 6. Net na mijn vakantie wil ik nog niet beginnen hoor, ik geniet nog even na.
 7. Zolang ik nog plezier heb kan mij het niets schelen dat ik wat zwaarder ben.
 8. Eerst mijn kinderen maar weer eens naar school, dan kijk ik of ik ga starten.
 9. Het wordt winter en dan eet je toch altijd al veel meer door de kou. Het is beter voor mij om in de zomer te beginnen.
 10. Ik heb zoveel stress nu dat ik me niet kan concentreren.

Er zijn vast nog meer redenen te noemen. Misschien kunnen we er samen wel een heel boek van maken, maar dat is niet belangrijk. Het gaat erom dat je juist wel begint of weer verder gaat waar je was gebleven. Dus stel jezelf eens de volgende vragen:

 • Welke redenen passen bij jou? 
 • Wat helpt jou om al die redenen achter je te laten en gewoon te beginnen? 

 


 

Om je te helpen biedt ik je mijn” SUPER POWER “ programma aan. 

Een programma waarbij je intensief getraind gewordt in kennis over voeding, begeleid wordt om je doelen te behalen, iedere maand voldoende producten ontvangt die je direct helpen, meedoet met de fit groep, meedoet aan de maandelijkse kookworkshop. Waarbij je leert wat er bij jou anders kan en je ervaart dat dit werkelijk zo is. Waarbij je afslankt wanneer dat voor jou een doel is. 

Dit programma kan zowel live als online gevolgd worden.

Wil je een vrijblijvend gesprek laat stuur dan en mail of laat een reactie achter.  Ik bel je op voor een afspraak of maak een afspraak via ons boekingssysteem op deze site.

Gratis 

Wanneer je naar aanleiding van deze blog besluit om te starten aan het Super Power programma  ontvang je GRATIS twee extra producten  die jou extra ondersteunen! En: een fikse korting?

Nieuwsgierig? Wil jij werken aan jouw Power? Reageer dan hier.