Welzijnspraktijk de Esch

Voeding | Preventie | Training

Stel je vraag
aan Anita
KLIK HIER !
Of meld je aan voor
mijn nieuwsbrief:


AGENDA »
BOEK NU ! »

Testimonial Helma van Veen

Helma-van-Veen

Ik ben sinds kind al zwaar. Rond mijn 16e ben ik begonnen met diverse calorieën diëten, zoals het 1000 calorieën dieet, het Moerman dieet en de Weight Watchers. En ik ben zelfs toen ik rond mijn 20ste was pillen gaan halen in België die je snel lieten afvallen, je mocht dan geen koffie drinken en ik moest drie keer per dag een pil slikken. Levensgevaarlijk bleken die pillen te zijn,  er zijn mensen aan dood gegaan. Ik viel goed af maar binnen 2 jaar zat er meer aan dan dat er af was gegaan. Ik heb ook begeleiding gehad van een officiële diëtiste, ik mocht heel weinig eten en had continue honger en erg weinig resultaat. Ik werd er moedeloos van. Uiteindelijk heb ik maar geaccepteerd dat ik niet meer af zou vallen.

Andere leefstijl

Toen kwam ik Anita tegen die met een andere leefstijl 21 kilo was afgevallen. Ik raakte geïnteresseerd. Toen ik een welzijnscheck heb gedaan schrok ik van het hoge percentage vet rond mijn organen, wat erg gevaarlijk is voor mijn gezondheid. Dat heeft me ertoe gezet toch wel weer aan de slag te gaan met mezelf, maar nu met een leefstijl verandering onder begeleiding van Anita. Ik ben direct na het opstaan gaan ontbijten met het ontbijtprogramma wat Anita mij geadviseerd heeft en heb daarnaast regelmaat en structuur opgebouwd door 5 gezonde maaltijden per dag te eten. En ik ben stap voor stap meer water gaan drinken. Dat was moeilijk om te leren, maar gaat me nu goed af.

Resultaat

Het resultaat is dat ik meer uithoudingsvermogen heb en geen last meer heb van energie dips en minder verkouden. Door reacties van mensen in mijn omgeving die mijn verandering zien is mijn zelfvertrouwen gegroeid. Met deze leefstijl val ik langzaam maar zeker af, het is goed vol te houden, ik eet meer als daarvoor maar gezond. Het is goed te combineren met het gezin omdat je de keuzes in eten aanpast en je geen bijzondere producten hoeft te kopen. De resultaten voelen goed en zijn blijvend.

Voedingscoach

Vanwege de mooie resultaten en mijn goede gevoel ben ik nu op verzoek van Anita ook mensen gaan coachen. Ik gun hen ook dit fijne gevoel en het bereiken van een gezonde leefstijl. Ik wil graag individueel of in een groep ervaringen uitwisselen en elkaar ondersteunen om de verandering in leefstijl waar te maken. We willen toch allemaal gezond zijn en blijven?

Voor en na- Helma van Veen

Voor en na- Helma van Veen

Aantal Reacties: 0

Reageren ?Plaats een reactie! (s.v.p. maximaal 600 woorden)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Mail mij als anderen ook een reactie plaatsen.